09 de juny 2023

09.06.23 ACABANT EL CURSTornem amb les darreres novetats!
Estem acabant el curs i encara tenim feina d'última hora. 
Continuem cuidant l'hort amb l'ajuda del Quimet. Tenim les herbes aromàtiques i totes les hortalisses creixent molt. Hi ha dos tomàquets a punt de madurar i un munt de flors.
Estem esperant poder collir algun carabassó, mongetes i d'altres verdures.

ENGLISH TIME
Aprofitant que estem treballant les fruites i hortalisses hem explicat aquest conte: Jack and the beanstalk story. Després amb pintura hem fet la nostra mongetera màgica i li hem dibuixat uns números per a poder jugar amb el dau. Llençàvem el dau i anàvem al número que sortia i anàvem sumant fins arribar a dalt de tot. I tot això dient els números en anglès!


Quan estàvem acabant el projecte de les cases, vam pintar unes PAINTED LADIES de San Francisco que ens va preparar la Núria, després d'haver-nos ensenyat i parlat de cases de tot el món. Vam triar la gamma de colors que volíem per la nostra casa i la vam deixar ben bonica. Després a sota hi vam enganxar una altra casa per dibuixar-hi la nostra família.
Ara les tenim totes al mural del distribuïdor de l'escola. Així tothom pot veure les nostres cases i famílies.Estem preparant una sorpresa per portar a casa. Vam començar descobrint que les cebes tenen moltes capes i nosaltres vam aprofitar-ne la pell per tenyir unes bosses de roba. Un cop tenyides i seques les estem decorant amb dibuixos fets amb retoladors i ... ja no us podem explicar res més. Aviat ho veureu!Aquest dimecres hem tornat a gaudir del teatre. Un grup d'ELEFANTS ha preparat la representació d'un conte amb molts animals i una sorpresa. Ho van fer molt bé i tots els altres ELEFANTS, els ESQUIROLS i els XAIS van acabar aplaudint i ballant amb els artistes.

Ja hem PARLAT PELS DESCOSITS tots els ELEFANTS. Hem escoltat com cadascú explicava com és la seva habitació. Totes ens han agradat molt!L'HORA DE FER MÚSICA

Estem aprenent les cançons de convivències, aquelles que cantarem a l'autocar i quan arribem i fem colles, quan trobem notícies del nostre follet Melic, quan anem a dinar i a sopar, ... Segur que ho passarem MOLT REBÉ!! Cliqueu als enllaços per escoltar-les:

ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES

EL FOLLET

ELS FOLLETS DEL BOSC 

SI MARXEM D'EXCURSIÓ


ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES I ENS HAUREM DE PRERARAR...

Com bé sabeu aquests dies hem tingut moltes notícies del nostre FOLLET MELIC. A la classe ha aparegut una carta ben bonica on ens explica que fa dies que ronda per la nostra escola i que ens està vigilant i fent entremaliadures (com pessigar-nos el cul i descordar-nos les sabates) perquè  moltes ganes que anem a CAN MIQUELÓ i al seu bosc màgic.
Ja estem fent colles i assajant totes les cançons de convis.... això ja s'acosta!!!
No us podeu imaginar la il·lusió que ens fa tenir notícies seves, ara ja ens espera al bosc màgic per viure moltes aventures junts.
Aprofiteu el cap de setmana per acabar de fer la motxilla i no us oblideu de res. Dilluns al matí ens trobarem amb el nostre penjoll de colles, la nostra motxilla de convis ben marcada amb la cinteta que us hem donat i tot enllestit per viure les nostres convivències.

TORNANT DE CONVIS ENS ESPERA UNA SETMANA SÚPER DIVERTIDA!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...