28 d’abril 2023

SORTIDA A LES COVES DEL TOLL 28.04.2023

 

Avui us volem explicar la nostra sortida a les Coves del Toll. Sabeu per què hi vam anar?

Potser  ja  ho haureu endevinat! Vam voler veure com era una cova i com eren les cabanes on vivien els homes primitius.

Els ELEFANTS estem fent un projecte sobre els habitatges i com són les cases on vivim i ara hem vist on i com vivien les famílies fa molts i molts anys.



Hem pogut experimentar amb pintures fetes amb productes naturals per pintar les parets de les coves amb art rupestre i per pintar el propi cos. A la classe ja vam descobrir que dins d'una cova ens hi podíem trobar moltes sorpreses, fins i tot dibuixos a les roques de les parets.




Ara sí, ara ja us podem ensenyar com vam passar un dia fantàstic a les Coves del Toll.

Quan vam arribar ens van rebre dos monitors que sabien moltes coses de la prehistòria.

Abans d'entrar a la cova vam jugar fent veure que volíem espantar l'ós de les cavernes que potser vivia dins de la cova. Vam cridar fort fins que vam estar segurs que la cova era buida. Llavors vam "encendre torxes de foc" per veure-hi bé dins. La cova tenia un passadís molt llarg amb espais grans on podíem seure i mirar bé tot el que hi havia. 











Durant el dia ens vam disfressar de dones i homes primitius amb un collaret fet de cordill i un os de veritat. També ens vam pintar la cara mentre fèiem pintures rupestres en una paret.







La visita al poblat va ser molt interessant. De tot el que vam veure i ens van explicar, el que més ens va agradar va ser quan el monitor va encendre un foc de debò picant pirita i sílex, embolicant les guspires dins de la palla i bufant fins que va començar a sortir fum. Quan van aparèixer les primeres flames vam tenir un ensurt i de seguida vam picar de mans.








Després de tantes emocions vam dinar i vam jugar al bosc una bona estona. 





Ja us podeu imaginar que vam arribar amb un bon cansament! 😀😀😀😀 

Sort que ens recuperem de seguida! 



Fins aviat! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...