31 de març 2023

EL PROJECTE DELS DRACS I ... 31.03.23

Tornem a ser aquí per explicar-vos algunes de les coses que hem anat fent durant aquests dies.

Hem estat treballant un projecte proposat i escollit pels ELEFANTS. Cadascú va dir quin tema li agradaria pel nou projecte. Després de deixar reposar les idees de tothom, vam triar quin el tema del nou projecte. El que va tenir més vots va ser: ELS DRACS. Així que vam començar a pensar què voldríem saber sobre els dracs, un cop havíem posat en comú les idees inicials.

Els Xais ens van portar una SORPRESA a la classe. Van aparèixer amb uns dracs xinesos! Així que vam sortir al pati per passejar-los!


Hem llegit molts contes i llibres de dracs, hem vist trossets de pel·lícules, hem cantat cançons i ens ho hem passat bé jugant amb els dracs del nostre racó.
Per recollir tota la informació hem preparat un lapbook amb la forma d'un castell perquè un dels dracs que més coneixem és el de la llegenda de Sant Jordi.També hem dibuixat, pintat i après a fer merlets de castells.


Hem preparat un memory de dracs. Hem jugat a la classe i hem preparat uns sobres preciosos per guardar-los i posar-los al lapbook. A casa podrem fer moltes partides!


Mentre anàvem avançant el projecte hem fet altres activitats i hem pogut arrodonir el projecte dels Mitjans de Transport amb dues visites. 

Va venir el pare de l'Adrián, per explicar-nos moltes coses sobre els autobusos i nosaltres li vam fer un munt de preguntes per aprendre'n encara més. Moltes gràcies, Alejandro!

Un matí vam sortir al carrer per veure un mitjà de transport sense motor: un carro amb un cavall molt gran que vam poder tocar.I aquesta setmana ha estat molt especial perquè hem fet els Jocs Matemàtics amb les nostres famílies. Ens ha agradat molt ensenyar-vos els nostres jocs i jugar plegats.
Ara estarem uns dies sense veure'ns. Comencem les vacances de Setmana Santa havent passat un dia fantàstic al parc, plantant arbres i compartint una bona estona de joc amb tots els nostres amics i amigues de l'escola.

A English per treballar la Pasqua vam fer un ou molt especial tot fent traços i decorant-lo. A més a més vam escoltar un conte sobre Easter i hem cantat cançons relacionades amb aquesta festa.


 

El que més ens va agradar va ser anar a buscar ous (EASTER EGG HUNT). La teacher feia una descripció i havíem de trobar els ous amagats pel pati dels petits. Després els vam agafar i els vam posar al nostre cistell en forma d'ou. Vam gaudir molt!

Us deixem un petit vídeo fent aquesta activitat!Fins a la tornada 😊😊😊😊😊😊
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...