20 de febrer 2023

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL!

El divendres 17 de febrer vam celebrar la festa del Carnaval. Ja vau poder descobrir la SORPRESA! Anàvem disfressats com el drac de la pel·lícula "Com ensinistrar un drac".

Vam tenir molta feina per preparar-la i vam sortir molts dies brillant amb la purpurina.

Els nostres amics grans de l'ESO ens van ajudar a pintar, enganxar, punxar ... per preparar les disfresses.




Cada dia vam complir les ordres del Carnestoltes i vam ballar moltíssim. A l'hora d'esmorzar teníem gana!






















Cada dia esperàvem que vingués la Carnestoltetes i en Carnestoltes. Vèiem que passaven per la classe i ens la desendreçaven, però fins divendres no els vam veure.









Divendres al matí van aparèixer a la classe en Carnestoltes i la Carnestoltes fugint dels homes avorrits que no volien que féssim festa i ens disfresséssim. Sort que els vam ajudar amagant-los sota les taules i així vam poder anar al pregó, ballar al pati i sortir a la rua ben disfressats.






Aquesta setmana plena de gresca i de disbauxa, a l'hora d'Steamglish vam posar una cançó de Carnaval i després vam parlar: parts of the face. Els hi vam donar una forma de cara i ells seguint les instruccions en anglès van haver de completar la cara. Take colour blue and draw the eyebrow,...Una vegada vam acabar de dibuixar la cara, vam triar el tipus de hair i un hat i mireu que bonic ens va quedar.  








Vam aprofitar per treballar les parts de la cara en anglès amb aquestes cançons. Eyebrow, mouth,chin... 









A les estones de Música hem cantat i ballat, recordat i après les cançons i balls de Carnaval. El dia de la festa vam ballar al pati de l'escola totes les classes d'Infantil i Primària. Va ser molt divertit! 




Acabem amb la fotografia que ens van fer just abans de sortir a la rua. 
Fins aviat!!!! 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...