03 de febrer 2023

ENS MOVEM AMB ELS MITJANS DE TRANSPORT 03.02.23

Hola a tothom! Ara ja feia dies que no us explicàvem les nostres novetats.

Ja deveu saber que vam arrencar el projecte dels MITJANS DE TRANSPORT🚗🚚🚒🚁🚇🚤🚴🚜✈🚌🚋

Ho vam fer perquè va venir l'elefant TAM explicant-nos la seva història i convidant-nos a descobrir  mitjans de transport de tota mena. Si ens esforcem molt aconseguirem un carnet especial!!!

Hem anat aprenent el nom de molts mitjans de transport, descobrint les seves característiques i ara els sabem classificar de maneres diferents:
- Per on es desplacen?
- Què transporten? Persones o mercaderies?
- Tenen motor per moure's?
- Tenen rodes? Quantes?
- ...
Hem cantat i ballat fent d'avions, de cotxes, de motos ...
Si voleu cantar i ballar a casa, cliqueu aquest enllaç:


Hem jugat a la pissarra digital a construir un cotxe, una moto i un camió de bombers. Ja gairebé som mecànics! N'hem après tant que vam muntar un cotxe de paper amb unes bones rodes.Hem escoltat el so que fan alguns mitjans de transport i ara els reconeixem de seguida. Fins i tot l'elefant TAM ens va convidar a jugar a un bingo amb els sons de vehicles.
Mentre continuem descobrint els mitjans de transport, hem celebrat el DENIP, el dia escolar de la no violència i la pau. Hem parlat de la PAU amb el conte d'una granota i un ratolí i hem gaudit d'un concert al pati. Hem participat cantant una cançó amb les "maraques de la pau" que vam fer nosaltres mateixos.
ENGLISH TIME/ STEAMGLISH

A Steamglish hem après el nom d'alguns mitjans de transport en anglès. Després hem fet classificacions i hem jugat a : water, land, air( és el joc de terra, mar, aigua però en anglès). Ens hem diverit molt!


Després hem dibuixat el nostre mitjà de transport preferit amb ceres i desprésl'hem pintat amb aquareles. 
A English hem continuat treballant els Means of transport  i hem representat aquesta cançó de trens. Hem fet tres grups diferents: el grup de trens que anaven up the hill very slowly, els altres que anaven along the top faster i l'últim que anava down the hill very quickly. 


Ahir va ser l'últim dia de pràctiques de la Natalia a la nostra classe. Li vam dir que volem que ens vingui a veure aviat i que li explicarem tot el que anem fent! 


Segur que us ha agradat veure què estem fent !!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...