03 de febrer 2023

ENS MOVEM AMB ELS MITJANS DE TRANSPORT 03.02.23

Hola a tothom! Ara ja feia dies que no us explicàvem les nostres novetats.

Ja deveu saber que vam arrencar el projecte dels MITJANS DE TRANSPORT🚗🚚🚒🚁🚇🚤🚴🚜✈🚌🚋

Ho vam fer perquè va venir l'elefant TAM explicant-nos la seva història i convidant-nos a descobrir  mitjans de transport de tota mena. Si ens esforcem molt aconseguirem un carnet especial!!!





Hem anat aprenent el nom de molts mitjans de transport, descobrint les seves característiques i ara els sabem classificar de maneres diferents:
- Per on es desplacen?
- Què transporten? Persones o mercaderies?
- Tenen motor per moure's?
- Tenen rodes? Quantes?
- ...
















Hem cantat i ballat fent d'avions, de cotxes, de motos ...
Si voleu cantar i ballar a casa, cliqueu aquest enllaç:






Hem jugat a la pissarra digital a construir un cotxe, una moto i un camió de bombers. Ja gairebé som mecànics! N'hem après tant que vam muntar un cotxe de paper amb unes bones rodes.











Hem escoltat el so que fan alguns mitjans de transport i ara els reconeixem de seguida. Fins i tot l'elefant TAM ens va convidar a jugar a un bingo amb els sons de vehicles.




Mentre continuem descobrint els mitjans de transport, hem celebrat el DENIP, el dia escolar de la no violència i la pau. Hem parlat de la PAU amb el conte d'una granota i un ratolí i hem gaudit d'un concert al pati. Hem participat cantant una cançó amb les "maraques de la pau" que vam fer nosaltres mateixos.




ENGLISH TIME/ STEAMGLISH

A Steamglish hem après el nom d'alguns mitjans de transport en anglès. Després hem fet classificacions i hem jugat a : water, land, air( és el joc de terra, mar, aigua però en anglès). Ens hem diverit molt!






Després hem dibuixat el nostre mitjà de transport preferit amb ceres i desprésl'hem pintat amb aquareles. 
A English hem continuat treballant els Means of transport  i hem representat aquesta cançó de trens. Hem fet tres grups diferents: el grup de trens que anaven up the hill very slowly, els altres que anaven along the top faster i l'últim que anava down the hill very quickly. 


Ahir va ser l'últim dia de pràctiques de la Natalia a la nostra classe. Li vam dir que volem que ens vingui a veure aviat i que li explicarem tot el que anem fent! 


Segur que us ha agradat veure què estem fent !!!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON ESTIU!

Ja hem arribat al final de curs. Els 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘   ja ens hem fet grans i estem preparats per ser XAIS . Aquests últims dies han sigut mo...